Uitnodiging

He’j!!! Hoe is het dan met ow??
Vollverijs bestaat dit jaar 60 jaar.
In 1958 begonnen als Volleybalvereniging Terborg en nu, 60 jaar later, als Vollverijs nog steeds een club die alle stormen heeft overleefd. Een club met een mooie reputatie waar uiteraard gespeeld werd om het resultaat, maar waar gezelligheid ook hoog in het vaandel stond en staat. We denken dat de meeste van jullie ook met veel plezier terugkijken op jullie Vollverijscarrière. De oude sporthal met zijn revolutionaire gebogen dak en natuurlijk de mooie jaren bij onze ‘gastouders’ Theo en Gerda Breuer. Wat hebben we daar met z’n allen veel tijd doorgebracht en een berg geld, zonder een moment spijt, naar toegebracht. Nog steeds komen de verhalen voorbij die starten met de woorden: W’’j nog dat….
Nou, dan is zo’n 60-jarig jubileum een uitgelezen moment om elkaar weer eens te ontmoeten en nog meer legendarische verhalen uit te wisselen.
We gaan dit jubileum groots vieren op zaterdag 8 en zondag 9 september met op zaterdagavond het jubileumfeest bij Erik in café ’t Centrum in Silvolde.
Deze avond is speciaal voor leden, oud-leden en sponsoren. De band PAS OP! gaat de zaak op z’n kop zetten en de entree in gratis
Verder zijn er dat weekend allerlei activiteiten voor jong en oud. Neem bijvoorbeeld een JoinVolleybal Tour Bus op de zondag met allerlei volleybalgames. Iedereen is van harte welkom! Bekijk en volg het programma op de speciale jubileumsite www.jubileum.vollverijs.nl (met leuke foto’s !) en onze facebookpagina: Vollverijs 60 jaar jubileum

Dus… zet op 8 september in je agenda: VOLLVERIJS FEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en stuur even een mailtje naar ikkomzeker@vollverijs.nl o.v.v. IK KOM ZEKER!!

Maar ook nog een vraag aan jullie: Ken jij nog teamgenoten of leden waar je nog wel eens contact mee hebt of weet waar ze wonen? Tip ze dan. Beter een keer te veel dan te weinig uitgenodigd.

De Jubileumcommissie.